Yhteystiedot

Mariankatu 24 D, 00170 Helsinki 045 229 7998 info@kauneushoitolakruunu.fi

Aukioloajat

MA - PE 10:00- 18:00
LA Sopimuksen mukaan
SU Suljettu

Puuterikulmat (Powder Brows)

Puuterikulmat tehdään pigmentointilaitteella. Pigmenttiä tulee ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin. Puuterikulmat tehdään koneella, joka muistuttaa paljon tatuointikonetta. Jokaista karvaa ei tehdä erikseen, vaan ihoa “väritetään”, jolloin kulmista tulee meikatumman näköiset ns. puuterimaiset.

Kulmia väritetään häivytystekniikan avulla, jolla saadaan aikaan kulmiin puuterimainen lopputulos. Puuterikulmista tulee microbladingiin verrattuna hieman meikatumpi lopputulos.

Puuterikulmat on niin sanottu häivytystekniikka, jolla kulmakarvoihin saadaan pehmeä, puuterimainen lopputulos. Tekniikalla on mahdollista tehdä todella pehmeää jälkeä, mutta myös todella näyttävä ja tarkkaan määritelty lopputulos.

Puuterikulmat pysyvät rasvoittuvalla iholla microbladingia paremmin, ne voivat kestää jopa 1-3 vuotta. Pigmentti poistuu iholta pikkuhiljaa kehon luonnollisen aineenvaihdunnan seuraksena. Pysyvyyteen vaikuttaa moni asia; mm. ihotyyppi.

Parantuminen kestää ihosta riippuen n. viikon.
Kulmat pitää vahvistaa 4 - 5 viikon kuluttua ensimmäisestä toimenpiteestä.
Viikon ajan vältä meikkiä ja kaikkia muita voiteita paitsi hoitovoidetta kulmien alueella. Vältä saunaa, kylpemistä, uimista ja kasvohoitoja/mekaanista kosketusta kulmien alueella.