Yhteystiedot

Mariankatu 24 D, 00170 Helsinki 045 229 7998 info@kauneushoitolakruunu.fi

Aukioloajat

MA - PE 10:00- 18:00
LA Sopimuksen mukaan
SU Suljettu

Käsihoidot

Geelilakkaus

Geelilakkaus on sama asia kuin kestolakkaus. Ja on nyt suositumpaa kuin koskaan aikaisemmin. Kynnet säilyvät kauniina ja huoliteltuina paljon pidempään verrattuna tavalliseen kynsilakkaan.

Moni nainen on siirtynyt geelilakkaukseen, koska kynnet säilyvät kauniimpina huomattavan pitkään, kahdesta viikosta jopa kolmeen viikkoon.

Geelilakkaus tuo elämään huolettomuutta, kun lakka säilyy pitkään kuin uusi.
Kynnet ovat kauniit, kiiltävät ja näyttävät – aivan kuin olisit vasta käynyt manikyyrissä.

Geeli- eli kestolakkauksen valtteja ovat:

Geelilakkauksella ei tehdä kynsistä pidempiä, vaan ainoastaan vahvistetaan omaa kynttä. Oma kynsi kasvaa sen alla. Moni kynsienpureskelija saa myös avun kestolakkauksesta. Se estää tämän ikävän tavan, kun kynsien päällä on ”suojakerros”.

Geelilakkaus on myös luonnollinen. Juuri nyt luonnollisuus on yksi suurimpia kauneustrendejä.

Vahingoittaako geelilakkaus kynttä?

Kynnet ovat samaa ainesta kuin hiukset. Aivan kuten hiukset, ne myös uudistuvat koko ajan. Toisaalta geelilakkausta tehtäessä karhennetaan kynnen pintaa, jolloin siitä tulee hieman huokoinen. Omaa kynttä ei kuitenkaan vaurioiteta, ainoastaan kiilto kynneltä poistetaan. 

Tähän kuitenkin tarvitaan ammattilainen, joka tietää kuinka paljon kynttä saa karhentaa. Kun geelilakkaus tehdään laadukkailla tuotteilla, oikein ja poistetaan ohjeiden mukaisesti, ei oman kynnen pitäisi kärsiä.

Manikyyri

Kauniit ja hyvin hoidetut kädet kuuluvat huoliteltuun ulkoasuun. Ylellinen käsihoito on rentouttava ja se tuo myös luksusta arkeen. Kauneushoitola Kruunun manikyyri sisältää kylvetyksen, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen sekä hieronnan.

Shellac -lakkaus

Aito, alkuperäinen Shellac geelilakka levittyy kuin lakka. Shellac kuivuu UV- valon avulla, joten se ei tarvitse kuivumisaikaa kuten tavalliset lakat.

5 syytä miksi valita Shellac lakkaus:

Shellac on laboratoriotestattu ja tutkitusti kynsisalonkien suosikki ympäri maailman. Shellac on saanut useita kauneusalan palkintoja vuosia peräkkäin.

Geelikynnet

Jos haluat kynsiin pituutta, vahvuutta ja kiiltoa, ovat geelikynnet paras ratkaisu. Kynnet pysyvät kauniina
pitkään, ilman halkeilua ja lohkemista. Geelikynsissä käytetään geelimassa, joka kovetetaan uv-lampun avulla. Muotoilemme kynnet sopiviksi ja tarvittaessa voimme myös pidentää kynsiä. Lopuksi laitetaan geelikynsiin lakkaus.

Ranskalaiset kynnet

Ranskalaiset kynnet on loistava myös lyhyille kynsille ja sen avulla kynsistä saa pidemmän näköiset kuin ne
oikeasti ovatkaan. Ranskalaiset geelikynnet on klassikko, joka näyttää hyvältä ja elegantilta.

Glittergeelikynnet

Kauniit ja näyttävät kynnet Glitterigeelillä.