Yhteystiedot

Mariankatu 24 D, 00170 Helsinki 045 229 7998 info@kauneushoitolakruunu.fi

Aukioloajat

MA - PE 10:00- 18:00
LA Sopimuksen mukaan
SU Suljettu

Jalkahoidot

Luksus-jalkahoito

Luksus-jalkahoito tarjoaa sinulle mahdollisimman kattavan jalkahoidon. Voit kokea sen vaikutuksen pitkään hoidon jälkeenkin. Jalkahoitomme sopii erinomaisesti myös miehille. Luksus-jalkahoito sisältää:

Erikoisjalkahoito

Hyvän mielen ja tehokas erikoisjalkahoito Kauneushoitola Kruunussa. Erikoisjalkahoito tarjoaa sinulle
mahdollisimman rentouttavan, kattavan ja hyvän lopputuloksen. Voit kokea sen vaikutuksen pitkään hoidon jälkeenkin. Muistathan aloittaa jalkavoiteen käytön heti hoidon jälkeen, niin saat pitää jalkasi pehmeinä ja kauniina pidempään.

Geelikynnet varpaisiin

Geelikynnet ovat suosittuja, koska ne eivät vahingoita omaa kynttä, mutta näyttävät ja tuntuvat lähes samalta kuin luonnolliset kynnet. Geelikynnet ovat tasapituiset ja siistit, eivätkä ne liuskoitu, katkeile tai lohkeile. Geelikynnet tehdään siten, että geeli kovetetaan UV- tai LED-valon avulla oman kynnen päälle. Geeli muodostaa oman kynnen päälle luonnollisen, suojaavan geelikuoren. Geeli voidaan laittaa joko oman kynnen päälle tai kynteen voidaan tehdä pituutta tipillä tai muotilla. Tippi on kynteen asetettava lisäpala, jolla kynsiin saadaan lisää pituutta ja haluttu muoto.