Yhteystiedot

Mariankatu 24 D, 00170 Helsinki 045 229 7998 info@kauneushoitolakruunu.fi

Aukioloajat

MA - PE 10:00- 18:00
LA Sopimuksen mukaan
SU Suljettu

LED-valoterapia

Toiminta perustuu valoenergiaan, joka aktivoi solujen jakautumista ja kollageeni-ja elastiinituotantoa. LED-valoterapia kasvoille on kehitetty hoitamaan erinäisiä iho-ongelmia, stimuloimaan ihosoluja ja saamaan aikaan muutoksia ihossa. Jokainen valon taajuus ja väri hoitavat ihoa eri tavoin.

Infrapuna on LED-valoa, jossa on tietty aallonpituus. Eri aaltopituudella olevat LED-valot kykenevät läpäisemään ihon tiettyyn syvyyteen asti käytetyn LED-valon aallonpituudesta riippuen ja vaikuttamaan siellä eri tavoin. Ne siis auttavat käynnistämään solujen sisäisiä reaktioita. Led-valoterapia on kivuton ja iholle hellävarainen hoitomuoto. Siinä ei käytetä UV-säteilyä, joten se ei pääse vahingoittamaan ihoa.

LED-valoterapiassa hoitovaikutus ei tapahdu vain sillä hetkellä, kun iholle kodistetaan LED-valoa. LED-valoterapia antaa niin sanotusti lähtölaukauksen soluille alkaa toimimaan toivotun mukaisesti ja LED-valoterapian vaikutus jatkuu siksi vielä senkin jälkeen, kun iholle ei enää kohdisteta LED-valoa.

LED-valoterapiassa käytettävät valot eivät polta tai vaurioita ihoa kuten UV-säteily, eli se on kivuton ja hyvin hellävarainen, mutta tehokas tapa hoitaa ihoa. Tämän vuoksi LED-valoterapian voidaankin sanoa mullistaneen kauneudenhoidon. LED-valoterapiaa on tutkittu paljon ja jokainen tutkimus päätyy toteamaan, ettei LED-valoterapialla ole haitallisia sivuvaikutuksia.

Valohoidon lämpimät sävyt, kuten punainen, keltainen ja oranssi, aktivoivat ihon soluja, hoitavat ihon arpia, kiinteyttävät ja silottavat ihoa ja tehostavat kollageenin tuotantoa. Valohoito sopii siksi hyvin myös ikääntyvälle iholle.

Valohoidon viileät värisävyt, kuten sininen, vihreä ja violetti hoitavat ihon tulehdustiloja, rauhoittavat ihoa ja vaikuttavat aknea aiheuttavaan bakteeriin. Se myös nopeuttaa aknesta eroon pääsemistä, sillä valohoidon ansiosta ihoon ei pääse muodostumaan uutta aknebakteeria.

Led-valoa voidaan yhdistää myös muihin kasvohoitoihin, mikroneulauksen ja mesoterapiahoidon yhteydessä.

Hoidon ansiosta arvet alkavat hiljalleen vaalentua ja ihon kimmoisuus paranee. Iho tuntuu pehmeämmältä, rauhallisemmalta ja elinvoimaisemmalta jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

❤️ Punainen valo: Nuorennushoidot, ruusufinni, punakkuus. Aktivoi kollageenituotantoa, pehmentää ihoa.

💛 Keltainen valo: Nuorennushoidot, parantaa imunestekiertoa ja verenkiertoa.

🧡 Oranssi valo: Parantaa verenkiertoa, kiihdyttää solujen aineenvaihduntaa.

💙 Sininen valo: Aknehoidot, poistaa tulehduksia.

💚 Vihreä valo: Rauhoittava vaikutus, poistaa ihon tulehdustiloja.

💜 Violetti valo: Kirkastaa ihoa ja edistää ihon uudistumista.