Yhteystiedot

Mariankatu 24 D, 00170 Helsinki 045 229 7998 info@kauneushoitolakruunu.fi

Aukioloajat

MA - PE 10:00- 18:00
LA Sopimuksen mukaan
SU Suljettu

Plasma Pen

Hoidossa muodostetaan iholle pieniä mikrotraumoja plasmalla. Laitteen hoitopää ei kosketa ihoa vaan trauman tekee plasmasalama. Tämä mikrotrauma stimuloi uutta kollageenia ja auttaa aktivoimaan kasvutekijöitä, eli fibroblasteja iholle. Hoidon jälkeen jäljet näkyvät iholla n. 5-10 päivää, jonka jälkeen iho jatkaa vielä uudistumista ja kiinteytymistä jopa 12-viikkoa. Hoito on turvallinen, vähäriskinen ihokudokselle.

Plasmalla voidaan poistaa iholta mm. raskausarpia, maksaläiskiä sekä kiristää huomattavasti kasvojen, kaulan ja vartalon ihoa.
Plasmasalama syntyy, kun ihon kosteus yhdessä energian ja hapen kanssa muodostaa höyrystymispisteen tuottaen ns. plasmaa, joka välittömästi supistaa ja kiinteyttää ihoa.

Plasmasalamasta ihon pintaan muodostuu lämpöpiste, joka vapauttaa lämpöä syvemmälle ihoon, aina dermikseen saakka. Tämä käynnistää ihon luonnollisen kiinteytymisreaktion, joka jatkuu kuukausia itse hoidon jälkeen.

Hoito sopii henkilöille kuka haluaa kiinteyttää ihoaan, on terve ja hoidettava alue on ehjä. Alhaalta näet, milloin hoito ei sovi tehtäväksi.

Kontraindikaatiot:

Hoidon jälkeen hoidettu alue tulee pitää kuivana noin 5-7 päivää eikä iholle saa laittaa meikkiä tai omia voiteita, kunnes ruvet ovat poistuneet itsestään.

Hikiliikunta ja uinti on kielletty ensimmäisen viikon ajan sekä sauna, joka on kielletty vielä joitakin viikkoja myös käsittelyn jälkeen.

Käsittelyn jälkeen hoidettava alue suojataan Plasma Penin omalla suojavoiteella viikon ajan. Punoitus, turvotus, lievä kutina ja kiristävä tunne ovat mahdollisia hoidon jälkeisinä päivinä.

Käsitelty alue on heti hoidon jälkeen hieman punoittava ja ruskeat pisteet näkyvät selkeästi.

Seuraavana päivänä on todennäköisesti erittäin voimakas turvotus käsitellyllä alueella, joka kuitenkin laskee nopeasti.
Kolmantena päivänä on jo nähtävissä selkeästi tulosta hoidosta ja iho on siistimmän näköinen. Lievä ihon punoitus voi jatkua hoidetulla alueella useampia viikkoja ja iholla saa tässä vaiheessa käyttää meikkiä tai peiteainetta. Iholla tulee ehdottomasti käyttää päivittäin aurinkovoidetta ja auringonottoa on vältettävä useampia viikkoja.

Hoidon tulokset ovat pitkäkestoisia ja pysyvät usemman vuoden. Hoitokertojen määrä on 1-3.
Yhdellä hoitokerralla saadaan jo näyttävä tulos ja tarvittaessa hoito voidaan uusia aikaisintaan 12 viikon kuluttua.