Yhteystiedot

Mariankatu 24 D, 00170 Helsinki 045 229 7998 info@kauneushoitolakruunu.fi

Aukioloajat

MA - PE 10:00- 18:00
LA Sopimuksen mukaan
SU Suljettu

Kasvohoidot

Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Sen perustaneet lääkärit ovat patentoineet alfahydroksihappoteknologian (AHA).

Exuviancen tuotteet ja hoidot on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan solujen uudistumista ja kosteuttamaan ihoa syvältä. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho. Exuviancehoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea.

Mitä AHA on?

AHA on lyhenne sanasta alfahydroksihappo. Se on ihonhoidossa käytetty ainesosa, joka on saanut viime vuosikymmeninä paljon huomiota ihoa hoitavien ja ikääntymisen merkkejä ehkäisevien ominaisuuksiensa ansiosta.

Esiintyy luontaisesti

Alfahydroksihapoiksi kutsutaan useita luonnollisesti esiintyviä happoja. Niitä esiintyy useissa elintarvikkeissa, kuten hedelmissä, mutta myös ihmiskeho sisältää niitä. Alfahydroksihappoja kutsutaan myös nimellä AHAhapot tai hedelmähapot. AHA-happoja on monenlaisia, kuten sitruuna-, manteli-, omena- ja maitohappo. AHA-hapot irrottavat kuolleita ja kuivia ihosoluja ihon uloimmasta kerroksesta. Kuolleiden ihosolujen irrottaminen stimuloi kuoriutumisprosessia. Sen ansiosta alla oleva uusi, terve iho tulee näkyviin. Iho on kirkkaampi, tasaisempi ja siloisempi. Ihon uloin kerros eli orvaskesi uusiutuu luonnostaan joka neljäs viikko. Tämä luonnollinen kuoriutumisprosessi hidastuu vuosi vuodelta ihmisen vanhetessa. Exuviancen tutkijat havaitsivat, että alfahydroksihapot normalisoivat solujen uudistumisprosessia ja edistävät ihon hyvinvointia monin tavoin. Tuloksena on nuorekkaampi ja säteilevämpi iho.

PHA – uuden sukupolven AHA

Polyhydroksihapot (PHA) muodostavat happoryhmän, jolla on kaikki AHA:n hyvät ominaisuudet, mutta jotka ovat miedompia ja sopivat paremmin herkälle iholle. Perinteisten AHA-happojen iholle tuomien hyötyjen lisäksi PHA-hapot kosteuttavat voimakkaasti ja toimivat antioksidantteina. Laktobioninen ja maltobioninen happo ovat PHA-perheen uusimmat tulokkaat. Myös ne ovat Exuviancen perustajien kehittämiä. Uuden sukupolven AHA:lla on samat uudistavat ja kuorivat ominaisuudet kuin perinteisellä AHA:lla. Kaikki polyhydroksihapot sopivat herkälle iholle ja iholle, jonka suojamekanismi on heikentynyt.

Exuviance kemiallinen kuorinta

Tehokas kuorinta uusii ja kirkastaa ihoa. Suositellaan myös aknelle, ruusufinnille sekä paksuuntuneelle ja auringon vaurioittamalle iholle. Exuviance- kuorinta kuorii ihon pinnan hellävaraisesti ja edistää samalla uusien solujen tuotantoa. Ihon elastiini- ja kollageenipitoisuudet paranevat sekä kosteuden sitomiskyky elpyy.

Sisältö: puhdistus, AHA-kuorinta, naamio, kevyt hieronta, seerumi, silmänympärysvoide ja päivävoide.
Aika: 30 min

Exuviance Basic kasvohoito

Nopea, piristävä ja kosteuttava hoito, joka kirkastaa ihoa. Rentouttava hoito ilman AHA-kuorintaa. Sopii kaikille ihotyypeille. Sisältö: puhdistus, kuorinta, naamio, kasvo- ja kaulahieronta, seerumi, silmänympärysvoide ja päivävoide.
Aika: noin 45 minuuttia

Exuviance Classic

Puhdistava ja elvyttävä hoito, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Puhdistava ja solujen uudistumista stimuloiva hoito, joka sisältää AHA-kuorinnan ja elvyttävän hieronnan. Ihoterapeutin tekemä hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ohuita juonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia. Sisältö: puhdistus, AHAkuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus tarvittaessa, naamio, kasvo- ja kaulahieronta, seerumi, silmänympärysvoide ja päivävoide.
Aika: noin 60 minuuttia

Exuviance Deluxe

Ylellinen, rentouttava ja solujen uudistumista stimuloiva hoito, joka ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Erittäin kosteuttava. Virkistää jännittyneitä ja väsyneitä kasvojen lihaksia. Ylellinen ja rentouttava hoito, joka sisältää AHAkuorinnan ja elvyttävän hieronnan. Ihoterapeutin tekemä hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ohuita juonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia. Hoitoon sisältyy ylellinen “kultanaamio”, joka kosteuttaa ihoa intensiivisesti sekä korjaa ja suojaa ihoa. Lopuksi muotoillaan kulmat, mikä kohottaa kasvojen ilmettä. Sisältö: puhdistus, AHA-kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus tarvittaessa, kulmien muotoilu, kultanaamio, käsihieronta, kasvo-, kaula-, dekoltee ja olkapäähieronta, seerumi, silmänympärysvoide ja päivävoide.
Aika: noin 75 minuuttia

Exuviance syväpuhdistava hoito

Aknelle, epäpuhtaalle ja/tai rasvaiselle iholle. Vähentää epäpuhtauksia, hillitsee talin eritystä ja kirkastaa ihoa. Syväpuhdistava ja tehokas hoito, joka sisältää perusteellisen mekaanisen puhdistuksen. Hoito hillitsee talineritystä ja ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä.

Sisältö: puhdistus, Booster, AHA-kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, kulmien muotoilu, kultanaamio, kasvo-,kaula-,dekoltee ja olkapäähieronta, seerumi, silmänympärysvoide ja päivävoide.
Aika: 60–75 minuuttia

Silmänympäryshoito

Silmänympärysiho on erittäin herkkä ja ensimmäiset rypyt ilmaantuvat juuri tälle alueelle. Silmänympärysvoide on tämän vuoksi valittava huolella. Monet silmänympärysvoiteet kosteuttavat ihoa, mutta se ei riitä. Kosteus katoaa, eikä iho ole saanut tarvitsemaansa suojaa. Tuotteen pitää aktivoida soluja syvällä ihossa, jotta tulos on kestävä.

Exuviance on kehittänyt hedelmähapon, joka edistää solujen uudistumista AHA-hapon tapaan. Koska se on mieto ja hellävarainen, se sopii myös silmänympärysiholle. Exuviance silmäympärystuotteiden ja silmänympäryshoidon kanssa pystyt korjaamaan ensimmäiset ikääntymisen merkit silmänympärysiholla. Hoito tasoittaa ryppyjä ja pintajuonteita silmien alla, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa.

Ultraääni -ihonpuhdistus

Ultraäänikuorinnan vaikutus perustuu ultraääniaaltojen värähtelyyn. Ultraäänikuorinta poistaa mustapäitä, kuorii ihon pintasolukkoa, syväpuhdistaa ihoa kosmetiikkajäämistä ja talista parantaen ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Lisäksi se vahvistaa ihoa solutasolla ja nopeuttaa solujen uusiutumista. Myös pigmenttimuutoksista kärsivät asiakkaat hyötyvät ultraäänikuorinnasta. Epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle ultraäänipuhdistus yhdistettynä mekaaniseen puhdistukseen tekevät hoidosta tehokkaamman ja kivuttomamman.

Ultraäänipuhdistus tehdään laitteella, jossa ultraäänihoitopää ja puhdistusneste yhdessä liuottavat ja pehmittävät huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivutta ja ilman punoitusta. Samalla ultraäänilaite kuorii ihon pinnalta kuolleet sarveissolut jättäen ihon sametin pehmeäksi.Ultraäänikasvohoitoa voidaan käyttää pigmenttiläiskien vaalentamiseen, ihon puhdistukseen tai aknetulehduksien hoitoon.

Ultraäänikasvohoidon vaikutukset:

Timanttihionta

Timanttihionta perustuu laitteen alipaineimuun ja hiomattomaan ”timantteihin”, joiden avulla iho kuoritaan. Timanttihionta kasvohoito puhdistaa ja imee epäpuhtaudet iholta hellävaraisesti. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta, puhtaammalta ja piristää elottoman ja väsyneen näköisen ihon. Säännöllisesti tehtynä iho saa nuorekkuutensa takaisin.Ihosta tulee kirkkaampi ja kuulaampi ja ihon pinnan koostumus paranee silminnähtävästi. Hoidossa ihon kuollut kerros poistetaan, jolloin ihosta tulee puhdas ja sileä. Ihonhoitotuotteiden vaikutus tehostuu moninkertaisesti.

Merkittävimmät vaikutukset:

Dual Injector – Radiofrekvenssi (neulaton mesoterapia)

Liftausta ilman kipua!

Neulaton mesoterapia on tunnetuin, miellyttävin ja suosituin vaihtoehto kiinteyttävälle injektiohoidolle. Neulattoman Mesoterapian vaikutukset ovat samat kuin injektiohoidossa, mutta luonnollisesti ilman sivuvaikutuksia kuten kipuja ja mustelmia. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille eikä sillä ole ei- toivottuja sivuvaikutuksia. Radiofrekvenssi ja elektroporaation yhteistuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho kutistuu ja kiinteytyy, jolloin pienet rypyt ja poimut tasoittuvat. Radiofrekvenssin teho perustuu enegiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon luontaista kollageenin muodostusta. Samalla se kutistaa jo veltostuneita kollageenisäikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Elektroporaatio puolestaan aiheuttaa solukalvojen väleihin mikroskooppisen pieniä nopeasti sulkeutuvia reikiä, joiden kautta tehoaineet imeytyvät soluihin, jolloin entsyymitoiminta aktivoituu. Hoito on turvallista, kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla. Radiofrekvenssin etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen!

Hoidon tulokset ovat parhaimmillaan n. 2-4vkon kuluttua hoitokerrasta. Suosittelemme sarjahoitoa.

Mikroneulaus

Mikroneulaus on kehitetty stimuloimaan uuden kollageenisäikeiden kasvua dermiskerroksessa, juuri ihon pintakerroksen alla. Se tasoittaa ohuita juonteita ja soveltuu arpien hoitoon. Lisäksi mikroneulaus on tehokas hoito venymäjälkien, selluliitin sekä ihon yleisen rakenteen ja sävyn parantamiseen. Mikroneulauksen teho perustuu tuhansiin mikroskooppisen pieniin reikiin, joita neulaus saa aikaan ihon dermiksessä. Neulaus lisää ihon elinvoimaisuutta stimuloimalla luonnollisella tavalla kollageeni- ja elastiinituotantoa. Mikroneulaus yhdessä
laadukkaiden, syvävaikutteisten tehoaineiden kanssa ravitsee ihoa ja aktivoi sitä solutasolla-tuloksena terve ja säteilevän kaunis iho.

Hoidon tulokset ovat parhaimmillaan n. 2-4vkon kuluttua hoitokerrasta. Suosittelemme sarjahoitoa.

Mikroneulauksella voidaan hoitaa mm.

Mikroneulauksen jälkeen