Yhteystiedot

Mariankatu 24 D, 00170 Helsinki 045 229 7998 info@kauneushoitolakruunu.fi

Aukioloajat

MA - PE 10:00- 18:00
LA Sopimuksen mukaan
SU Suljettu

Hieronnat

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta tehdään niska- hartia seudun kohdalle. Sopii jos sinulla on lihasjumittumia niska- hartian seudun kohdalla. Hieronta vaikuttaa välittömästi, jonka jälkeen se laukaisee lihasjännitymiä, rentouttaa sekä mieli virkistyy.

Klassinen vartalohieronta

Klassinen vartalohieronta on perinteistä länsimaalaista hierontaa, jolla on useita suotuisia vaikutuksia kehoon. Klassinen vartalohieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja siten parantaa lihasten hapensaantia.
Hieronta vähentää lihaskireyksiä ja -kipuja – sekä akuutteja että kroonisia. Klassisessa vartalohieronnassa käytetään erilaisia hierontaotteita, jotka pehmentävät kireitä lihaksia ja tekevät niistä elastisemmat. Klassisen vartalohieronnan hierontaotteita ovat sively, hankaus, puserrus ja täristys.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hoitomenetelmä. Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, joilla käsitellään niskahartiaseudun lihaksia. Lisäksi hoidossa käsitellään olkavarret, pää ja kasvot sekä niska että kallonpohjan lihakset tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Olo on hoidon jälkeen tavattoman virkistynyt ja ajatukset kirkkaat ja rauhalliset. Useimmat päänsäryt johtuvat pään, niskan sekä hartioiden lihasten kireyksistä.

Päähieronnalla saadaan apua mm. seuraaviin:

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on hoitava ja syvärentouttava kokemus, sillä se laukaisee lihasjännityksiä, vähentää stressiä, vilkastuttaa verenkiertoa ja aktivoi koko kehon aineenvaihduntaa. Rentouttava ja kiireetön hieronta auttaa mm. unettomuuteen ja erilaisiin kiputiloihin.

Yrttinyyttihieronta

Thai yrttinyyttien historia alkaa jo “Ayudthaya” kaudesta (1300-1700- luvulta), jolloin tuoksuvaa kuumapakkausta käytettiin sodasta palaavilla sotilailla lievittämään lihassärkyjä ja mustelmia. Yrttinyytit ovat kankaasta tehtyjä pieniä palloja, joiden sisällä on hyvää tekeviä yrttejä. Nyyttien ja kiehuvan kuuman öljyn yhdistelmä rentouttaa lihakset ja laukaisee pienet kiputilat tehokkaasti, mutta jättää asiakkaan energiseksi.

Yrteistä erittyy eteeristä öljyä, joka imeytyy käsiteltävään henkilöön. Lämpö ja yrttienöljyt vaikuttavat iholla samalla, kun yrttien aromaterapeuttinen tuoksu vaikuttaa mieleesi.

Yrttinyyttien sisältämät yrtit kasvatetaan luonnonmukaisesti ilman kemiallisia lannoitteita tai hyönteisten torjunta-aineita. Yrtit kerätään tuoreina ja juuri oikeaan aikaan päivästä, jotta ne olisivat laadukkaita. Nyytit sisältävät mm. Inkivääriä, kurkumaa, sitruunaruohoa, pomeloa ja akasiapuun lehtiä.

Yrttinyyttien avulla voi saada silkkisen kauniin ihon. Nyyttiä voi käyttää myös ravitsemaan ihoa ja parantamaan sekä elvyttämään kuivan ja herkän ihon verenkiertoa. Iho vahvistuu, pehmenee ja tasoittuu, kun kuolleet ihosolut irtoavat sen pinnalta. Nyytti on erinomainen lihasjännitykseen, jäykkyyteen, kipuihin tai nivelongelmiin. Niveltulehdus, krooniset ihotulehdukset, migreeni ja stressi sekä ahdistuneisuus voivat myös vähentyä nyyttien käytön myötä.