Yhteystiedot

Mariankatu 24 D, 00170 Helsinki 045 229 7998 info@kauneushoitolakruunu.fi

Aukioloajat

MA - PE 10:00- 18:00
LA Sopimuksen mukaan
SU Suljettu

Medik8

Medik8 - kasvohoidot

Kaunis iho läpi elämän

Medik8 syntyi intohimosta ihon terveyden parantamiseen. Olemme sitä mieltä, että jokaisen pitäisi saada tuntea olonsa varmaksi ja kauniiksi oman ihonsa kanssa. Työskentelemme jatkuvasti luodaksemme tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka tuottavat näkyviä tuloksia. Iso-Britanniassa sijaitsevassa superlabotoriossamme innovointi ja tutkimus kuljevat käsi kädessä.

Jokaisessa Medik8-tuotteessa huippuluokan tieteeseen yhdistyvät erinomainen koostumus, miellyttävä tuoksu ja tehokkaat ainesosat. Voit nauttia hemmottelevista ihonhoitorutiineista ja ammattimaisista ihonhoitotuloksista. Näin voimme tarjota sinulle kauniin ihon läpi elämän.

Me Medik8:llä uskomme, että läpi elämän kestävän terveen ja kauniin ihon salaisuus on näin helppoa: C-vitamiini ja aurinkosuoja päivällä sekä A-vitamiinia illalla. Tämän selkeän metodin on kliinisesti todistettu tuottavan tuloksia, jotka voit itse nähdä ja tuntea. Siksi olemme omistautuneita kehittämään tätä yksinkertaista filosofiaa – työstämme jatkuvasti kehittyneempiä CSA valmisteita. Avainasemassa toimintamme kehittämisessä on tarkoitus auttaa sinua huolehtimaan ihostasi yksinkertaisilla ammattilaisten neuvoilla. 

Jokainen hoito suunnitellaan tarkoin ihosi tarpeiden mukaan. Teemme jokaiselle yksilöllisen konsultaation, joten saat juuri ihosi muuttuviin tarpeisiin räätälöidyn hoidon.

Medik8-ammattilainen on apunasi kaikissa vaiheissa, jotta saat haluamasi tulokset ihollesi. Hoidot toteutetaan erittäin tehokkailla ammattikäyttöön kehitetyillä tuotteilla.

Medik8 hoitolinja

  • Ihon ikääntyminen
  • Pigmentaatio
  • Epäpuhtaudet
  • Kuiva iho
  • Punoittava iho
  • Laajentuneet ihohuokoset
Kauneushoitola Kruunu – Medik8

Medik8 - kemiallinen kuorinta

Kemiallinen kuorinta on tulossa suosituimmaksi hoitolahoidoksi maailmanlaajuisesti. Medik-8 kuorinnat ovat ammattimaisen tehokkaita happoja, jotka levitetään ihoon kerroksittain pienellä viuhka-siveltimellä. Kuorinta parantaa ihon rakennetta ja sävyä silminnähden. Ne häivyttävät ryppyjä ja juonteita sekä hyperpigmentaatiota ja epäpuhtauksia.

Medik8 tarjoaa laajan valikoiman kuorintahoitoja, joista löydät juuri parhaiten ihosi tarpeisiin sopivimman hoidon. Kaikki tarkoin kehitetyt koostumukset sisältävät Time Release-teknologian, joka vapauttaa hapon vaiheittain iholle vähentäen epätoivottuja reaktiota iholla. Hoidon jälkeen iho saattaa hilseillä ja kuoriutua paikoitellen. Ihosi uudistuu paljastaen uudet ihosolut ja paremman rakenteen. 24 tuntia hoidon jälkeen ihosi saattaa tuntua kireältä ja punoittaa hieman. 3 päivän kuluessa ihosi saattaa hilseillä paikoitellen ja jo viikossa näet ihosi rakenteen ja sävyn parantuneen silminnähden. 3-5 päivän ajan on erittäin tärkeää välttää suoraa auringonvaloa, sillä ihosi on alttiimpi aurinkovaurioille. Siksi suosittelemme käyttämään aurinkosuojaa päivittäin.

Kemiallisen kuorinnan jälkihoito