Sokeroinnit

ALEXANDRIA PROFESSIONAL VARTALOSOKEROINTI

Sokerointi on tehokas ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi.

Sokeroinnilla saadaan poistettua iholta kuollut ihosolukko, jolloin ihosta tulee nuoremman ja terveemmän näköinen. Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoisto. Se on monille myös kuukausittainen ihonpuhdistus, jossa poistetaan vaatteista ihoon tarttuneet väriaineet ja kemikaalit. Sokeroinnin jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona. Voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on mukavampi levitellä karvattomalle iholle. Tatuoinnitkin kirkastuvat, kun niiden päältä on poistettu kuollut ihosolukko.

Sokeroida voidaan paljon eri alueilta

Kulmat: kulmien muotoilu sokerilla ei satu. Lisäksi sokerilla saadaan poistettua kulmakarvojen ympäriltä ja välistä hento karvoitus, jota ei tulisi pinseteillä poistaneeksi. Kasvoissa olevat hennot karvat: monien mielestä niiden poistamisen jälkeen saa tehtyä täydellisen meikin. Ylähuulessa ja leuassa olevat hormonaaliset karvat, kainalot, selkä, rinta, käsivarret, sormet, kämmenselkä, sääret, reidet ja bikiniraja.

Puhtaat ja luonnolliset ainesosat

Sokeritahna on tehty 100 % luonnollisista ainesosista, eikä sen kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita. Se ei myöskään aiheuta allergisia reaktioita. Se on niin luonnollista ja puhdasta, että voit vaikka syödä sitä. Sokeritahnamme on tehty sokerista, vedestä, arabikumista ja sitruunamehusta.

Ihon lämpöistä

Alexandria Professional sokeritahnaa käytetään ihonlämpöisenä, joten se on turvallinen kaikille ihoalueille. Se on turvallinen jopa suonikohjuisille alueille. Sokeritahna on yksinkertaisesti miellyttävän haalea.

Helppo puhdistaa

Sokeritahnan voi helposti puhdistaa lämpöisellä vedellä. Asiakkaat eivät tunne itseään tahmaiseksi hoitojen jälkeen.

Sokeritahna ei riko ihoa

Alexandria Professional sokeritahna ei liimaudu ihosoluihin, joten sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Elävät solut ovat kosteita ja koska sokeri on vesiliukoista, se ei liimaudu niihin. Sokerointi poistaa karvan ja samalla kuolleet ihosolut auttaen siten poistamaan myös uudetkin karvat. Sokerikuorintaa on turvallista käyttää myös kuivasta ihosta kärsivälle, esimerkiksi asiakkaalle, jolla psoriasis. Sokerointi on niin hellä, että samoja ihoalueita voi käsitellä useita kertoja, jolloin voidaan poistaa myös lyhimmätkin karvat aiheuttamatta iholle vahinkoa tai ärsytystä.

Ei katko karvoja

Sokerikuorintamenetelmässä sokeritahna kietoutuu karvan ympärille tehden sen notkeaksi, samalla se tihkuu karvatupen suuaukkoon tarttuen pieneen karvan alkuun. Sokeroinnin edetessä pienetkin karvat poistuvat karvatupesta katkeamatta. Sokeroinnissa karva poistetaan aina tupesta sen luonnolliseen kasvusuuntaan, mikä auttaa poistamaan karvan murtamatta sitä ja lisäksi asiakas ei tunne epämukavuutta.

Pystyy poistamaan myös hyvin lyhyttä karvaa

Sokerikuorintamenetelmää käytettäessä karva voi olla minimissään vain 1mm:n pituinen. Monet kokeneet sokeroijamme osaavat poistaa karvoja jo 1-2 päivän kuluttua karvojen ajosta.

Johtaa pysyvään karvattomuuteen

Useiden sokerointikäsittelyjen jälkeen karvatuppi surkastuu. Karva muuttuu koko ajan hennommaksi. Koska sokeri voi poistaa lyhimmät ja hennoimmat karvat, on mahdollista poistaa karvat niiden varhaisessa kasvuvaiheessa. Tämä voi johtaa karvojen pysyvään poistumiseen. Asiakkaat saavat täten yhä paremman ja pehmeämmän tuloksen.