Kasvohoidot

Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Sen perustaneet lääkärit ovat patentoineet alfahydroksihappoteknologian (AHA).
Exuviancen tuotteet ja hoidot on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan solujen uudistumista ja kosteuttamaan ihoa syvältä. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho. Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea.
Mitä AHA on?
AHA on lyhenne sanasta alfahydroksihappo. Se on ihonhoidossa käytetty ainesosa, joka on saanut viime vuosikymmeninä paljon huomiota ihoa hoitavien ja ikääntymisen merkkejä ehkäisevien ominaisuuksiensa ansiosta.
Esiintyy luontaisesti
Alfahydroksihapoiksi kutsutaan useita luonnollisesti esiintyviä happoja. Niitä esiintyy useissa elintarvikkeissa, kuten hedelmissä, mutta myös ihmiskeho sisältää niitä. Alfahydroksihappoja kutsutaan myös nimellä AHA-hapot tai hedelmähapot. AHA-happoja on monenlaisia, kuten sitruuna-, manteli-, omena- ja maitohappo.
AHA-hapot irrottavat kuolleita ja kuivia ihosoluja ihon uloimmasta kerroksesta. Kuolleiden ihosolujen irrottaminen stimuloi kuoriutumisprosessia. Sen ansiosta alla oleva uusi, terve iho tulee näkyviin. Iho on kirkkaampi, tasaisempi ja siloisempi. Ihon uloin kerros eli orvaskesi uusiutuu luonnostaan joka neljäs viikko. Tämä luonnollinen kuoriutumisprosessi hidastuu vuosi vuodelta ihmisen vanhetessa. Exuviancen tutkijat havaitsivat, että alfahydroksihapot normalisoivat solujen uudistumisprosessia ja edistävät ihon hyvinvointia monin tavoin. Tuloksena on nuorekkaampi ja säteilevämpi iho.
PHA – uuden sukupolven AHA
Polyhydroksihapot (PHA) muodostavat happoryhmän, jolla on kaikki AHA:n hyvät ominaisuudet, mutta jotka ovat miedompia ja sopivat paremmin herkälle iholle. Perinteisten AHA-happojen iholle tuomien hyötyjen lisäksi PHA-hapot kosteuttavat voimakkaasti ja toimivat antioksidantteina. Laktobioninen ja maltobioninen happo ovat PHA-perheen uusimmat tulokkaat. Myös ne ovat Exuviancen perustajien kehittämiä. Uuden sukupolven AHA:lla on samat uudistavat ja kuorivat ominaisuudet kuin perinteisellä AHA:lla. Kaikki polyhydroksihapot sopivat herkälle iholle ja iholle, jonka suojamekanismi on heikentynyt.



Exuviance kemiallinen kuorinta
Tehokas kuorinta uusii ja kirkastaa ihoa. Suositellaan myös aknelle, ruusufinnille sekä paksuuntuneelle ja auringon vaurioittamalle iholle. Exuviance- kuorinta kuorii ihon pinnan hellävaraisesti ja edistää samalla uusien solujen tuotantoa. Ihon elastiini- ja kollageenipitoisuudet paranevat sekä kosteuden sitomiskyky elpyy. Sisältö: puhdistus, AHA-kuorinta, naamio, kevyt hieronta, seerumi, silmänympärysvoide ja päivävoide. Aika: 30 min

Exuviance Basic kasvohoito 

Nopea, piristävä ja kosteuttava hoito, joka kirkastaa ihoa. Rentouttava hoito ilman AHA-kuorintaa. Sopii kaikille ihotyypeille. Sisältö: puhdistus, kuorinta, naamio, kasvo- ja kaulahieronta, seerumi, silmänympärysvoide ja päivävoide. Aika: noin 45 minuuttia

Exuviance Classic

Puhdistava ja elvyttävä hoito, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Puhdistava ja solujen uudistumista stimuloiva hoito, joka sisältää AHA-kuorinnan ja elvyttävän hieronnan. Ihoterapeutin tekemä hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ohuita juonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia. Sisältö: puhdistus, AHA-kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus tarvittaessa, naamio, kasvo- ja kaulahieronta, seerumi, silmänympärysvoide ja päivävoide. Aika: noin 60 minuuttia

Exuviance Deluxe

Ylellinen, rentouttava ja solujen uudistumista stimuloiva hoito, joka ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Erittäin kosteuttava. Virkistää jännittyneitä ja väsyneitä kasvojen lihaksia. Ylellinen ja rentouttava hoito, joka sisältää AHA-kuorinnan ja elvyttävän hieronnan. Ihoterapeutin tekemä hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ohuita juonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia. Hoitoon sisältyy ylellinen “kultanaamio”, joka kosteuttaa ihoa intensiivisesti sekä korjaa ja suojaa ihoa. Lopuksi muotoillaan kulmat, mikä kohottaa kasvojen ilmettä. Sisältö: puhdistus, AHA-kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus tarvittaessa, kulmien muotoilu, kultanaamio, käsihieronta, kasvo-, kaula-, dekoltee ja olkapäähieronta, seerumi, silmänympärysvoide ja päivävoide. Aika: noin 75 minuuttia

Exuviance syväpuhdistava hoito

Aknelle, epäpuhtaalle ja/tai rasvaiselle iholle. Vähentää epäpuhtauksia, hillitsee talin eritystä ja kirkastaa ihoa. Syväpuhdistava ja tehokas hoito, joka sisältää perusteellisen mekaanisen puhdistuksen. Hoito hillitsee talineritystä ja ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä. Sisältö: puhdistus, Booster, AHA-kuorinta, höyrytys, mekaaninen puhdistus, kulmien muotoilu, kultanaamio, kasvo-,kaula-,dekoltee ja olkapäähieronta, seerumi, silmänympärysvoide ja päivävoide.

Aika: 60–75 minuuttia

Silmänympäryshoito
Silmänympärysiho on erittäin herkkä ja ensimmäiset rypyt ilmaantuvat juuri tälle alueelle. Silmänympärysvoide on tämän vuoksi valittava huolella. Monet silmänympärysvoiteet kosteuttavat ihoa, mutta se ei riitä. Kosteus katoaa, eikä iho ole saanut tarvitsemaansa suojaa. Tuotteen pitää aktivoida soluja syvällä ihossa, jotta tulos on kestävä.
Exuviance on kehittänyt hedelmähapon, joka edistää solujen uudistumista AHA-hapon tapaan. Koska se on mieto ja hellävarainen, se sopii myös silmänympärysiholle.
Exuviance silmäympärystuotteiden ja silmänympäryshoidon kanssa pystyt korjaamaan ensimmäiset ikääntymisen merkit silmänympärysiholla. Hoito tasoittaa ryppyjä ja pintajuonteita silmien alla, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa.

Ultraääni -ihonpuhdistus
Ultraäänikuorinnan vaikutus perustuu ultraääniaaltojen värähtelyyn. Ultraäänikuorinta poistaa mustapäitä, kuorii ihon pintasolukkoa, syväpuhdistaa ihoa kosmetiikkajäämistä ja talista parantaen ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Lisäksi se vahvistaa ihoa solutasolla ja nopeuttaa solujen uusiutumista. Myös pigmenttimuutoksista kärsivät asiakkaat hyötyvät ultraäänikuorinnasta. Epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle ultraäänipuhdistus yhdistettynä mekaaniseen puhdistukseen tekevät hoidosta tehokkaamman ja kivuttomamman.

Ultraäänipuhdistus tehdään laitteella, jossa ultraäänihoitopää ja puhdistusneste yhdessä liuottavat ja pehmittävät huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivutta ja ilman punoitusta. Samalla ultraäänilaite kuorii ihon pinnalta kuolleet sarveissolut jättäen ihon sametin pehmeäksi.

Timanttihionta
Timanttihionta perustuu laitteen alipaineimuun ja hiomattomaan ”timantteihin”, jotka valitaan asiakkaan ihon tilan mukaan yksilöllisesti. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta ja puhtaammalta. Säännöllisesti tehtynä iho saa nuorekkuutensa takaisin.

Ihosta tulee kirkkaampi ja kuulaampi ja ihon pinnan koostumus paranee silminnähtävästi. Hoidossa ihon kuollut kerros poistetaan, jolloin ihosta tulee puhdas ja sileä. Ihonhoitotuotteiden vaikutus tehostuu moninkertaisesti.

Merkittävimmät vaikutukset:

– kuorii ja puhdistaa
– ihonväri normalisoituu ja kirkastuu
– uudistava ja kiinteyttävä
– poistaa mustapäitä ja talia sekä hoitaa aknea
– silottaa ryppyjä ja madaltaa juonteita
– korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia

Dual Injector – Radiofrekvenssi (neulaton mesoterapia)
Liftausta ilman kipua!

Neulaton mesoterapia on tällä hetkellä tunnetuin, miellyttävin ja suosituin vaihtoehto kiinteyttävälle injektiohoidolle. Neulattoman Mesoterapian vaikutukset ovat samat kuin injektiohoidossa, mutta luonnollisesti ilman sivuvaikutuksia kuten kipuja ja mustelmia. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille eikä sillä ole ei- toivottuja sivuvaikutuksia.

Radiofrekvenssi ja elektroporaation yhteistuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho kutistuu ja kiinteytyy, jolloin pienet rypyt ja poimut tasoittuvat. Radiofrekvenssin teho perustuu enegiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon luontaista kollageenin muodostusta. Samalla se kutistaa jo veltostuneita kollageenisäikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja.

Elektroporaatio puolestaan aiheuttaa solukalvojen väleihin mikroskooppisen pieniä nopeasti sulkeutuvia reikiä, joiden kautta tehoaineet imeytyvät soluihin, jolloin entsyymitoiminta aktivoituu. Imeytyminen on jopa 2000 kertaa voimakkaampaa kuin muilla menetelmillä. Hoito on turvallista, kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville. Radiofrekvenssin etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen!

Elektroporaatio on Kemian Nobelilla vuonna 2003 palkittu esteettinen hoitomenetelmä, joka mahdollistaa aktiiviaineiden imeyttämistä ihoon erityisen magneettisen aallon avulla.

Hoidon tulokset ovat parhaimmillaan n. 2-4vkon kuluttua hoitokerrasta. Suosittelemme sarjahoitoa.

Mikroneulaus
Ammattimikroneulaus on tehokas ihonhoidon työkalu, joka soveltuu mm. ikääntyvän ihon, arpien ja hiustenlähdön hoitoon niin naisille kuin miehillekin.

Ammattimikroneulaus on kehitetty stimuloimaan uuden kollageenisäikeiden kasvua Dermiskerroksessa juuri ihon pintakerroksen alla. Mikroneulaus soveltuu kaikille ihotyypeille. Se tasoittaa ohuita juonteita ja soveltuu arpien hoitoon. Lisäksi se on tehokas hoito venymäjälkien, selluliitin sekä ihon yleisen rakenteen ja sävyn parantamiseen.

Micro Injector Lithium on turvallinen ja tehokas mikroneulauslaite. Mikroneulauksen teho perustuu tuhansiin mikroskooppisen pieniin reikiin, joita neulaus saa aikaan ihon dermiksessä. Neulaus lisää ihon elinvoimaisuutta stimuloimalla luonnollisella tavalla kollageeni- ja elastiinituotantoa. Mikroneulaus sopii kaikille ihotyypeille.

Mikroneulaus yhdessä laadukkaiden, syvävaikutteisten tehoaineiden kanssa ravitsee ihoa ja aktivoi sitä solutasolla- tuloksena terve ja säteilevän kaunis iho.

Karboksiterapia
Hiilidioksidi on kaasu, jota esiintyy kehossamme. Se on aineenvaihdunnan sivutuote, jota syntyy katabolisissa prosesseissa, joissa monimutkaisemmat yhdisteet hajotetaan pienemmiksi yksiköiksi.

Tällaisia prosesseja ovat esimerkiksi soluhengitys ja lihastyö. Tästä seuraa; mitä enemmän fyysisiä toimintoja kehossamme tapahtuu, sitä enemmän hiilidioksidia kehostamme vapautuu seuraavan kaavan mukaisesti.

Hiilidioksidin tehtävä kehossamme on laajentaa verisuonia, jotta runsashappinen ja – ravinteinen veri pääsisi esteettä virtaamaan kudoksiimme. Toinen tärkeä rooli hiilidioksidilla on ihonalaisen rasvakudoksen pilkkominen. Tätä ominaisuutta hyväksi käyttämällä karboksiterapialla voidaan hoitaa tuloksekkaasti mm. selluliittiä ja raskausarpia. Samalla verenkierto vilkastuu ja ravinteiden pääsy ihonalaiskudoksiin nopeutuu. Iho näyttää välittömästi terveemmältä ja pitkäaikaisvaikutuksen myötä ihon kollageenisäikeet vahvistuvat, ihon rakenne paranee ja ihon pinta tasoittuu.

Karboksiterapia on saanut alkunsa Ranskan ylellisistä kylpylöistä 1930-luvulla, missä hiilidioksidipitoisessa vedessä kylpemisen havaittiin nopeuttavan toipumista erilaisista oireista, kuten ääreisverenkierron häiriöistä. Etelä- Amerikassa ja Euroopassa karboksiterapian käyttöä on laajennettu hoitamaan raskausarpia, selluliittia, ikääntyvän ihon muutoksia sekä arpikudoksia vaikuttavin tuloksin. Tutkimuksissa on osoitettu karboksiterapian parantavan ihon joustavuutta, nopeuttavan verenkiertoa kiihdyttäen kollageenin korjautumista, madaltaen hienoja juonteita ja ryppyjä sekä pilkkoen paikallisia rasvakertymiä.

Hiilidioksidi on kehomme luonnollinen ainesosa ja sitä esiintyy kehossamme jatkuvasti. Hengitämme sisään happea ja ulos hiilidioksia. Kasvit käyttävät hiilidioksidin, muuttaen sen takaisin tarvitsemaksemme hapeksi. CO2 toimii myös signaalina kehollemme nopeuttaen verenkiertoamme. Kaikki solumme, niiden tarkoituksesta riippumatta, tuottavat CO2:ta soluhengityksen kautta elimistöömme. Kun elimistön CO2 pitoisuus kasvaa, aivomme antavat soluille käskyn vapauttaa happea elimistöön ja toisaalta sitoa ylimääräistä hiilidioksidia uloshengitykseen. Verenkierron vilkastuessa ja hapen lisääntyessä ihonalaiskudoksissa tulehdustilat vähenevät. Tästä seuraa mm. tulehdusvaiheessa olevan aknen helpottuminen.

Tuottamalla CO2 kaasua ihon pinnan alle, nopeutamme verenkiertoa, parannamme ravinteiden pääsyä ihonalaiskudoksiin ja vähennämme kudosten tulehdustiloja tehokkaasti.